Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Card de test D1-4 Newest PCI Debug Card cu display LCD
139 lei
Brand
PTi6
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ultimul model de card de test aparut este dotat cu un ecran LCD foarte generos care iti afiseaza nu numai codurile de eroare precum si semnificatia acestora . Scopul acestui card de diagnoza este sa faca usoara si rapida procedura de troubleshooting. Test cardul asista orice technician de la incepator pana la avansat in localizarea cu acuratete si rapiditate a problemelor hardwere .

Timpul de diagnosticare scade substantial , mesajele de eroare fiind clar afisate pe ecranul acestui card de diagnostic.Este primul post card ce foloseste tehnologia STC 8 bit MCU si XILINX CPLD, de asemenea fiind primul diagnostic card dotat cu un modul LCD Nokia 5510.Ce il deosebeste fata de celelalte cartele de diagnostic pt placi de baza ? Este prima cartela de diagnoza care foloseste tehnologia LCD pentru afisarea problemei dar si a solutiei.Acest debug card suporta bios award, ami si Phoenix. Este de ajuns sa introduci placa de diagnosticare intr-un slot PCI si vei obtine o testare hardwere pentru detectarea imediata a componentelor defecte.Testerul de placa de baza este doatat cu un buton cu ajutorul caruia poti naviga in meniul de pe ecran.Ecranul acestui PCI test card il face mai usor de utilizat decat cardurile cu display clasic in cifre.

Usor si rapid de instalat intr-un slot PCI liber de pe placa de baza acest diagnostic board poate identifica daca procesorul sau placa este defecta. De asemenea acest card de diagnoza poate determina cu acuratete foarte mare daca memoria este cu probleme sau placa video este defecta. Cele 6 leduri de pe cardul de diagnoza iti pot indica daca sursa calculatorului are probleme.

Foarte simplu conectezi cardul de diagnoza in calculator si urmaresti mesajele de pe ecran.

Clientii tai sigur vor ramane uimiti de profesionalismul tau.Indiferent daca esti un expert sau incepator aceasta placa de diagnoza “it a must have”.
Din Gura in Gura